Bărbatul găsit, joi dimineaţă, cu o pungă pe cap s-a sinucis. Tânărul avea 21 de ani şi era student la ASE

Bărbatul găsit, joi dimineaţă, cu o pungă pe cap s-a sinucis. Tânărul avea 21 de ani şi era student la ASE © Captură

S-a aflat cine este bărbatul găsit cu o pungă pe cap, joi dimineaţa, în Capitală. Se pare că acesta este un tânăr de 21 de ani, care era student la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Un student de la ASE s-a sinucis

Din primele informaţii se pare că este vorba despre o sinucidere. Iniţial nu se ştia dacă era vorba despre o crimă sau dacă bărbatul şi-a luat singur viaţa, însă după ce i s-a făcut necropsia, medicii legişti au constata că, de fapt, tânărul s-ar fi finucis pentru că pe trupul său nu au fost găsite urme de violenţă.

Momentan nu se ştie identitatea sa, însă se cunoaşte doar faptul că acesta avea 21 de ani şi era student  la Academia de Studii Economice din Bucureşti, potrivit Antena 3.

În plus, se pare că asupra sa au fost găsite şi substanţe toxice. Cei care îl cunoşteau spuneau că tânărul era un băiat liniştit şi introvertit şi nimeni nu se gândea că acesta va putea fi în stare de un asemenea gest. Vă reamintim că joi dimineaţa, pe Aleea Cuminţenia Pământului din Sectorul 6 a fost descoperit un cadavru cu o pungă pe cap.

"La faţa locului au sosit de îndată echipaje de Poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul. La acest moment, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment", se precizează într-un comunicat al Poliției.

Momentan nu se ştie care a fost motivul pentru care băiatul a vrut să-şi ia viaţa, astfel că oamenii legii continuă cercetările, aceştia urmând să stea de vorbă şi cu părinţii băiatului.


facebook whatsapp twitter pinterest