Cine este bărbatul găsit mort în faţa unui bloc din Capitală. Andrei se lupta cu depresia

Cine este bărbatul găsit mort în faţa unui bloc din Capitală. Andrei se lupta cu depresia © captură video

Andrei a murit în noaptea de duminică spre luni, pe caldarâm, după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală. Tânărul se lupta cu neajunsurile şi depresia şi era chiriaş în acel imobil. Povestea sa de viaţă este cutremurătoare!

Ies la iveală noi detalii în cazul descoperirii macabre de luni dimineaţă, în zona Ştefan cel Mare. Tânărul găsit mort se numeşte Andrei Constantinescu. În vârstă de 32 de ani, acesta locuia cu chirie în blocul de la etajul căruia s-a aruncat, împreună cu un coleg de muncă. Fiecare plătea câte 150 de euro proprietarului, iar cu celelalte plăţi erau la zi. 

Andrei Constantinescu era originar din Bucureşti şi mai mereu, nemulţumit. Avea un job la o firmă de mobilă şi, până să îşi găsească această chirie, dormea pe unde apuca, deşi tatăl său locuieşte tot în oraş. 

Deşi avea salariu, lui Andrei Constantinescu nu îi ajungeau banii. În ultima perioadă, ajunsese să se vaite inclusiv de chirie. Spunea că "păi mai bine stau să dorm cum apuc, aşa cum făceam până acum", potrivit Observator.

Duminică seară, i-ar fi spus colegului de apartament să-l trezească dimineaţă. Acesta a fost ultimul dialog al său! 

Trupul lui neînsufleţit a fost găsit luni dimineaţă, în jurul orei 06:00, de un trecător. Potrivit primelor informaţii, tânărul s-a aruncat în jurul orei 3-4 dimineaţă, de pe geamul de pe casa scării, între etajele 8 şi 9.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro