Cine este fata de 16 ani, găsită moartă de propria mamă. Femeia a transmis un mesaj sfâșietor

Cine este fata de 16 ani, găsită moartă de propria mamă. Femeia a transmis un mesaj sfâșietor © Facebook

Durere imensă pentru prietenii și familia fetei de 16 ani, găsită moartă în cameră. Mama ei, cea care i-a și găsit trupul neînsuflețit, își strigă acum durerea cum poate. Femeia a postat un mesaj dureros, pe rețelele de socializare.

Briana Carina, în vârstă de 16 ani, era elevă în clasa a zecea la Liceul de Arte din Oradea. A murit fulgerător, mult pre adevreme, duminica trecută. Mama ei a fost cea care a găsit-o în camera ei, fără suflare și cu o rană la cap.

Fată de 16 ani, găsită moartă în camera ei

Duminica trecută, mama ei a intrat în camera adolescentei, ca să o verifice. Atunci a făcut descoperirea îngrozitoare: fiica ei zăcea fără suflare, cu o rană la tâmplă. Medicii n-au mai putut face nimic pentru fătă, care cel mai probabil s-a stins din cauza unei căzături care s-a dovedit a-i fi fatală.

Mama Brianei, mesaj dureros

Mama fetei a transmis un mesaj dureros pe Facebook.

„Ai plecat dansând prințesa noastră, te-ai dus fulgerător și neintenționat copilul nostru drag, scump și iubit.😥”, începe mesajul femeii. „Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți chiar și pentru o atât de scurtă perioadă de timp - 16 ani - pe acest pământ.💕 Îți mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute alături de tine ; pentru iubirea ta necondiționată ; pentru bunătatea, naturalețea, jovialitatea, sinceritatea ta.”

Vorbește apoi despre golul lăsat în sufletul ei, dar și al celorlalți oameni care au ținut la adolescentă.

„Cuvintele sunt de prisos... durerea noastră este sfâșietoare... golul lăsat este infinit... fetița noastră - Carina Briana - te-am iubit și te vom iubi toată viața noastră... trecerea ta în neființă nu ne va despărți... doar fizic. Zbor lin îngerul nostru ; Dumnezeu să te aibă în grijă și să - ți dea odihnă veșnică”, se continuă în mesaj.

Briana a fost înmormântată azi, în cimitirul municipal Rulikowski.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro