O elevă din Oradea a fost găsită fără suflare chiar de mama ei, în propria casă. Colegii fetei de 16 ani sunt în stare de şoc

O elevă din Oradea a fost găsită fără suflare chiar de mama ei, în propria casă. Colegii fetei de 16 ani sunt în stare de şoc © Bihon.ro

Sfârşit tragic pentru o adolescentă din Oradea. Fata a fost găsită fără suflare chiar de către mama ei, în propria casă. Colegii de şcoală sunt şocaţi de vestea morţii tinerei.

Adolescenta avea 16 ani şi era elevă în clasa a X-a a Liceului de Arte din Oradea. Se pare că ultima dată când aceasta a fost la şcoală a fost marţi, atunci când, de altfel, s-a văitat că nu se simte bine din cauză că este răcită. Nu la mult timp distanţă, mama ei a vrut să vadă ce face fiica sa şi a mers să o verifice în camera sa. Descoperirea a fost una terifiantă, potrivit bihon.ro.

Fata zăcea pe jos, cu o lovitură la cap. Din păcate medicii nu au mai putut să o salveze. Vestea că a murit i-a şocat pe colegii săi, care au doar cuvinte de laudă la adresa sa. Un aspect important care s-a aflat în urma morţii adolescentei a fost acela că aceasta ar fi fost victima bullying-ului la şoală. Nimic mai neadevărat, spun colegii, care nu-şi revin din şocul veştii că prietena lor a încetat din viaţă.

"Era o fată empatică, caldă, plăcută. Era o fată specială. Dacă eram triști sau aveam probleme, ne întreba cum poate să ne ajute, ne îmbrățișa, era plină de afecțiune. Era sinceră, extrem de sinceră, naturală, jovială. Ne pare rău că s-a vehiculat într-o publicație că ar fi fost victima fenomenului de bullying. Toți colegii ne-am purtat frumos cu ea. Cum poți să te porți urât cu o astfel de persoană?", au spus colegii, potrivit sursei citată.

Adolescenţii au făcut chiar un gest impresionant în amintirea colegei lor, ducând flori şi lumânări la şcoală, acestea fiind aşezate pe banca unde stătea colega lor.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar în urma necropsiei urmează să se afle dacă adolescneta de 16 ani din Oradea s-a stins în urma unui accident sau nu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro