Cine este femeia din Iași, care a găsit 19.000 de euro pe care i-a predat Poliției. Este săracă și mamă a doi copii

ine este femeia din Iași, care a găsit 19.000 de euro pe care i-a predat Poliției. Este săracă și mamă a doi copii © Captură Video

Cazul femeii care a găsit un portofel plin cu 19.000 de euro, pe care i-a dus apoi la Poliție, a uluit o țară întreagă. Protagonista este o femeie din Iași, care, deși este nevoiașă și mamă a doi copii, are un adevărat cod moral.

Numele ei este Ana Manole. Are 31 de ani și, potrivit Adevărul, împarte ziare în parcarea unui centru comercial din Iași. Muncește din zor ca să aibă ce să le pună pe masă copiilor, însă nu s-a gândit de două ori atunci când a decis să predea portofelul care fi putut să o îmbogățească.

Cine este femeia din Iași

Pe 6 februarie, a găsit un portofol care ar fi putut să îi acopere toate nevoile. L-a pierdut o femeie de 63 de ani, din localitatea Holboca. Neatentă, a pierdut portmoneul cu euro atunci când a venit la centrul comercial pentru a schimba valută.

Ana spune că nu este prima oară când găsește un bun pierdut. Le-a înapoiat tot timpul proprietarilor, cu ajutorul serviciului de Relații cu Publicul al magazinului. În cazul acestui portofel, s-a dus glonț la Poliție și a reclamat un furt.

Atunci a fost chemată proprietara, care a luat-o pe Ana în brațe și a început să plângă de bucurie. I-a zis Anei că o ia acasă, să se facă rude.

Tânăra, care locuiește alături de copii în Iași, trăiește din 1.500 de lei pe lună. Atunci când și-a motivat decizia de a declara portofelul pierdut, a spus simplu: nu erau banii ei munciți, așa că nu a vrut să îi păstreze.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro