Cine este românul depistat cu coronvirus! Bărbatul a primit ameninţări cu moartea pe internet

Cine este românul depistat cu coronvirus! Bărbatul a primit ameninţări cu moartea pe internet © arhivă

Unul dintre cei 17 români aflaţi la bordul vasului de croazieră Diamond Princess a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus din China. Bărbatul se află pe vas împreună cu soţia şi a declarat că a primit cu moartea pe internet!

Românul infectat cu noul coronavirus face parte din echipajul de la bordul vasului de croazieră Diamond Princess. De un deceniu este angajat la bucătărie, iar soţia sa, care nu a fost băgată în carantină, îi este şi colegă. 

Bărbatul, originar din Argeş, a fost debarcat de pe vas şi dus la un spital specializat, unde sunt trataţi doar cei diagnosticaţi cu pneumonie virală. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii de la Bucureşti au precizat că nu este vorba de un caz sever şi românul va fi tratat în Japonia. 

De asemenea, Raed Arafat a spus la un post tv că românul nu va fi adus în ţară. 

Românul infectat a primit ameninţări cu moartea

Potrivit Antena3, tânărul depistat pe nava de croazieră Diamond Princess a declarat că a primit ameninţări pe internet. Bărbatului i s-ar fi spus că, dacă iese din spital, va fi omorât.

Românul a fost trimis la spital alături de alte 40 de persoane. Argeşeanul a reuşit să ia legătura cu familia şi a transmis că a ieşit pozitiv la testul făcut pe vas. Din acest motiv, a fost dus transportat în carantină. Până în acest moment, soţia sa, care face parte din echipajul bordului, nu a fost depistată cu coronavirus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro