Claudia Pătrăşcanu, discuţii cu Gabi Bădălău, din cauza sarcinii! A spus lucrurilor pe nume

+3 click pentru
galerie

Artista Claudia Pătrăşcanu mărturiseşte, într-un interviu incredibil, cum a ajuns să aibă discuţii cu soţul, din cauza sarcinii.

Invitată la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Claudia Pătrăşcanu vorbeşte deschis despre familie şi carieră. „Au trecut deja cinci ani de când eu am o familie, o familie frumoasă. Am senzaţia că suntem de foarte foarte mulţi ani împreună. Ne-a dat Dumnezeu atât de multe lucruri rapid aşa. În primul rând copiii. Acum pentru că au crescut, sar de la întrebarea ta la altceva, deja soţul meu îşi doreşte al treilea copil, dar nu se mai pune problema asta. (...) Pentru că vede că au crescut baieţii şi... ha-ha-ha, cred că vrea să mă ţină mai mult acasă! E o strategie. Sau o dorinţă”, declară Claudia Pătrăşcanu, râzând.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la „Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars!

Artista vorbeşte şi depre faptul că a renunţat la carieră, pentru a-şi creşte copiii aşa cum trebuie şi pentru a fi alături de ei în cea mai importantă perioadă. „Mă pot reapuca de muzică oricând... Am început, am lăsat lucrurile să vină aşa, de la sine. Mi-am dorit foarte tare să stau în familie, să îmi văd copiii cum cresc, să le gătesc eu, să mănânce cât mai natural, cât mai sănătos", mărturiseşte artista.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro