Clipe de groază pentru AMI! Şi-a salvat fiinţa dragă după o criză de epilepsie

+3 click pentru
galerie

Cântăreaţa AMI a trecut prin momente cumplite atunci când fiinţa iubită a făcut o criză de epilepsie şi a fost salvată în ultimul moment.

Invitată la ”Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00 la Antena Stars, AMI povesteşte despre cum Bobo, cățelul ei, a ajuns să-i schimbe viața. Artista şi-a amintit un episod înfiorător, când animalul a căzut din picioare, din senin, şi a început să facă spume la gură şi convulsii. A crezut că a făcut infarct şi a chemat imediat ambulanţa. În urma investigaţiilor, medicii au stabilit că patrupedul are epilepsie...

Despre cum decurge viața ei alături de Bobo, dar și despre momentele de cumpănă prin care a trecut în acești ani, AMI vorbește astăzi, de la ora 13.00, la Antena Stars!

Artista spune despre Bobo că este un animal foarte iubitor, dar și foarte poznaș, pentru că nu de puține ori i-a distrus lucruri din casă. ”Mi-a ros o canapea, mi-a ros și ditamai salteaua. Cred că din cauza frustrărilor născute din lipsă de atenție. Asta pentru că la început, când l-am primit, din cauza programului încărcat, nu aveam timp suficient pentru el. E foarte afectuos și sociabil, e jucăuș. E ca o gură de aer proaspăt pentru mine. Și m-a responsabilizat cumva, pentru că și eu sunt libertină și plină de energie și aveam nevoie de asta. Și cred că și de-aia l-am primit, să ne consumăm cumva energia împreună”, mărturisește AMI în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro