Clubul cu dansatoare minore funcţionează în spaţiul Primăriei Caracal. Primar: „E treaba lor ce fac acolo“

Clubul cu dansatoare minore funcţionează în spaţiul Primăriei Caracal. Primar: „E treaba lor ce fac acolo“ © Facebbok Night Club Dreams

Miercuri dimineaţă, procurorii DIICOT Piteşti au descins într-un club de striptease din Caracal, într-un dosar în care sunt vizate constituirea de grup infracţional organizat, pornografie infantilă şi trafic de minori. Mai multe adolescente dansau la bară şi se prostituau în spaţiul ce aparţine chiar Primăriei Caracal.

În singurul club de striptease din Caracal, Night Club Dreams, erau aduse minore care învăţau să danseze la bară, făceau pe clientele false şi, din când în când, întreţineau şi relaţii intime cu aceştia. Localul funcţionează într-un spaţiu răscumpărat de Primăria Caracal după falimentul societăţii IGO. 

Practic, patronii plătesc chirie de 1.000 de lei pe lună, confom unui proiect de hotărâre din 2018, transmite Adevărul. 

„Noi când le-am închiriat au spus că vor să facă un bar şi un club, dar e treaba lor ce fac acolo. Acum câteva ore am aflat şi că patronii au cumpărat, la 50 de metri, şi un etaj unde funcţiona un hotel. Noi ne uităm doar ca documentele care vin să fie OK din punct de vedere juridic. (...) E un contract perfect legal“, a declarat primarul municipiului Caracal, Liviu Radu. 

Majoritatea dansatoarelor de striptease erau ajuse din Moldova şi, la un anumit interval de timp, schimbate cu alte domnişoare dintr-un club din Argeş. Când clienţii doreau raporturi sexuale, fetele minţeau că au 18 sau 19 ani şi îi invitau în separeuri pentru suma de 200 de lei. 

Mai mult, acest club era păzit chiar de firma lui Remus Rădoi - bărbatul la care a apelat fostul adjunct IPJ Olt, Nicolae Alexe, pentru găsirea Alexandrei Măceşanu. 

Remus Rădoi a precizat că printre clienţii care veneau la acest club se numărau şi poliţişti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro