Minore obligate să se prostitueze într-un club din Caracal! Totul s-a întâmplat la doi paşi de casa lui Gheorghe Dincă

Minore obligate să se prostitueze într-un club din Caracal! Totul s-a întâmplat la doi paşi de casa lui Gheorghe Dincă © Facebook

Scene interzise într-un club din Caracal! Mai multe minore au fost obligate să danseze la bară şi să se prostitueze. Procurorii DIICOT au deschis dosar de trafic de minori!

Miercuri dimineaţă, mai multe domicilii au fost percheziţionate în cadrul dosarului de trafic de minori. Conform surselor, clubul în care fetele au fost obligate să se prostitueze se numeşte Dreams şi se află în Caracal, locul de unde provine şi monstrul Gheorghe Dincă. 

Suspecţii principali în acest caz sunt patronii clubului, dar şi familia, barmanul şi încă un bărbat. Până acum, cinci fete cu vârsta cuprinsă între 16 şi 17 ani au fost traficate, obligate să danseze la bară şi să se prostitueze cu bărbaţii care erau clienţi fideli ai clubului.

În comunicatul transmis de DIICOT se arată că grupul de traficanţi se află în Caracal încă din 2017, iar clubul ar fi fost doar un paravan pentru a putea recruta minore pe care să le oblige să întreţină relaţii sexuale, contra sumei de 200 de lei.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2017, pe raza orașului Caracal, s-a constituit un grup infracțional organizat, care, sub paravanul unui club de noapte, ar fi recrutat tinere minore în vederea participării la spectacole pornografice sau în scopul obligării la practicarea prostituției.", susţin anchetatorii. 

Fetele erau obligate să danseze la bară şi să-i convingă pe bărbaţi să consume băuturi alcoolice, iar după, să întreţină reluaţii sexuale cu ei, minţind că au peste 18 ani.

"În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că minorele erau obligate să învețe să danseze la bară, să determine clienții să consume de la bar cât mai multe băuturi și, în cazul în care aceștia doreau să întrețină relații sexuale, îi conduceau în diferite separeuri unde contra sumei de 200 lei întrețineau raporturi sexuale, mințind clienții că au vârste cuprinse între 18 și 19 ani.", se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

La sediu, urmează să fie aduse şi audiate 15 persoane, care sunt suspecte în acest caz. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro