Coincidenţă? Apartamentul în care un bărbat a murit carbonizat îi aparţinea femeii din Iaşi, ucisă şi abandonată pe câmp

Coincidenţă? Apartamentul în care un bărbat a murit carbonizat îi aparţinea femeii din Iaşi, ucisă şi abandonată pe câmp © arhivă

Descoperire şocantă în cazul celor două morţi din Iaşi! Apartamentul în care un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu îi aparţinea femeii ucise, găsită dezbrăcată pe un câmp. Nepotul ei, fiul unui şef de clan interlop din oraş, a recunoscut că el a ucis-o. 

Două cazuri legate de un apartament. Este vorba de proprietatea Rodicăi Onofrei, femeia ucisă şi abandonată pe un câmp din Iaşi. 

Acoperişul blocului "fantomă" din zona Podul de Piatră a luat foc marţi seară. Ultima familia care locuia în acel imobil era formată din doi părinţi cu trei copii. Capul acestei familii, Cătălin Tudorache-Vocaci, cunoscut ca hoţ de buzunare, ar fi fost rudă cu Rodica Onofrei, femeia care deţinea apartamentul.

„Incendiul s-a manifestat la etajul 4 şi la acoperiş, pe strada Romană, blocul «fantomă». S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă, o autospecială transport victime multiple. O persoană a fost surprinsă în incendiu, în dreptul geamului“, a precizat Silvia Bolohan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, pentru ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul a murit, în ciuda eforturilor medicilor.

De altfel, Rodica Onofrei este femeia ucisă şi abandonată pe un câmp din Iaşi, zilele trecute. Crima a fost comisă de Narcis Sân, fiul lui Ion Gangal, liderul cunoscutului clanul interlop din Iaşi, care îi poartă numele. După ce şi-a recunoscut fapta, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Narcis Sân era nepotul Rodicăi Onofrei şi, împreună cu un alt prieten, au mers la un bar să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, cei doi bărbaţi i-au propus femeii să întreţine relaţii intime, iar după ce aceasta a refuzat, victima a fost bătută cu brutalitate. Decesul a fost cauzat de o lovitură în zona capului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro