Misterul crimei din Iaşi a fost elucidat. Victima, rudă cu unul dintre suspecţi! Ce s-a întâmplat, de fapt

Misterul crimei din Iaşi a fost elucidat. Victima, rudă cu unul dintre suspecţi! Ce s-a întâmplat, de fapt © ziaruldeiasi.ro

Femeia găsită moartă vineri, 3 ianuarie, pe un câmp din Iaşi, a fost identificată de procurori. Unul dintre cei doi suspecţi ai crimei, Narcis Sân, este chiar nepotul ei. Bărbatul a recunoscut fapta şi le-a oferit oamenilor legii detalii cutremurătoare!

Luni, 6 decembrie, procurorii ieşeni au identificat-o pe femeia care a fost găsită moartă pe un câmp în cursul zilei de vineri. Este vorba despre o femeie de 59 de ani din municipiul Iaşi, care locuia singură în zona Podu de Piatră.

Anchetatorii au ajuns duminică la doi suspecţi, după ce au identificat victima pe camerele de supraveghere. Aceştia sunt acuzaţi că au ucis-o şi i-au abandonat trupul, după ce au violat-o. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi va propunere arestarea preventivă pe numele lui Narcis Sân, unul dintre cei doi suspecţi, recidivist şi totodată, nepotul femeii.

Cel de-al doilea suspect va fi expertizat la Institutul Socola, dat fiind faptul că a invocat în faţa anchetatorilor că ar avea afecţiuni psihice. Cei doi au fost audiaţi vreme de mai multe ore şi, iniţial, nu au recunoscut nimic. 

Narcis Sân, recidivist, a fost pus în faţa probelor de anchetatori şi, într-un final, a recunoscut fapta.

Conform surselor judiciare, femeia de 59 de ani şi cei doi bărbaţi au consumat băuturi alcoolice la un bar, vineri dimineaţă. Aceştia i-ar fi propus să întreţină relaţii intime, iar ea a refuzat. În acel moment, victima a fost bruscată şi lovită cu pumnii şi picioarele. Medicii legişti au concluzionat că moartea a fost cauzată de o lovitură aplicată în zona capului, potrivit ziaruldeiasi.ro.

După ce şi-a dat ultima suflare, femeia a fost abandonată pe un câmp de nepotul ei, Narcis Sân şi de cel de-al doilea bărbat, suspect în caz. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro