Ce au aflat poliţiştii după ce au găsit un cadavru de femeie complet dezbrăcat, în Iaşi

Ce au aflat poliţiştii după ce au găsit un cadavru de femeie complet dezbrăcat, în Iaşi © arhiva

În urmă cu doar câteva zile cadavrul unuei famei a fost desocoperit pe un câmp din județul Iași. Victima era complet dezbrăcată și plină de sânge, iar acum polițiștii au găsit vinovații. 

La finalul săptămânii trecute o femeie a fost găsită fără suflare în județul Iași. Victima prezenta urme de violente, dar era și plină de sânge. Mai mult aceasta era complet dezbărcată, iar corpul său a fost văzut de către un ieșsean care imediat a sunat la poliție. 

Surse din rândul anchetatorilor suțin că ar fi vorba despre doi bărbați de 30, respectiv 48 de ani, care ar fi ucis-o pe femeie. Cel mai tânăr are mai multe antecedente penale.

Bărbații au fost audiați, duminică seară, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Aceștia sunt suspectați cu au omorât-o pe femeie deoarece au refuzat să întrețină relații sexuale cu ei. 

Bărbat ucis în bătaie de foștii chiriași, în Sectorul 4 al Capitalei

O altă crimă şocantă, la început de an, a avut loc în Sectorul 4 din Bucureşti, după ce un bărbat de 64 de ani a fost ucis de către foştii chiriaşi, din cauza unui conflict legat de mai multe nereguli ce privesc actele pe care le-au făcut în perioada în care aceştia au colaborat.


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro