Crimă şocantă la început de an, în Vişeul de Sus. Felul şocant în care a fost găsit un bărbat, chiar de către prietenul său

Crimă şocantă la început de an, în Vişeul de Sus. Felul şocant în care a fost găsit un bărbat, chiar de către prietenul său © Arhivă

Sfârşit teribil pentru un bărbat de 42 de ani din Vişeul de Sus. Acesta a fost găsit mort în casă, chiar de către prietenul său. Tragedia a avut loc vineri seara, în a treia zi din an, în Vişeul de Sus, Maramureş. Victima se afla în locuinţa unui prieten, acolo unde bărbatul era lăsat să locuiască de către acesta, fiindu-i milă de el.

Proprietarul obişnuia să meargă să-l viziteze pe acesta, aşa cum s-a întâmplat şi seara trecută. Mare i-a fost şocul atunci când a intrat în locuinţă şi l-a văzut pe amicul său plin de sânge şi inconştient.

Bărbatul a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat de urgenţă la 112. Medicii au sosit la faţa locului, însă l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, cu traumatism sever la faţă. Din păcate, deşi au făcut tot ce le-a stat în putinţă, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Oamenii legii au deschis imediat o anchetă şi au reţinut un prim suspect.

Se pare că acesta este o veche cunoştinţă a victimei şi chiar ar fi petrecut câteva ore alături de bărbatul pe care l-ar fi ucis. După ce va da explicaţii în faţa legii, poliţiştii vor decide ce se va întâmpla cu el. 

Bărbat ucis în bătaie de foștii chiriași, în Sectorul 4 al Capitalei

O altă crimă şocantă, la început de an, a avut loc în Sectorul 4 din Bucureşti, după ce un bărbat de 64 de ani a fost ucis de către foştii chiriaşi, din cauza unui conflict legat de mai multe nereguli ce privesc actele pe care le-au făcut în perioada în care aceştia au colaborat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro