Colegele celor 8 femei moarte în accidentul din Ialomiţa sunt încă în stare de şoc: "Nu le vom uita niciodată"

Colegele celor 8 femei moarte în accidentul de la Ialomiţa sunt încă în stare de şoc: "Nu le vom uita niciodată" © spynews.ro

Colegele celor opt femei care au murit în accidentul din Ialomiţa sunt încă în stare de şoc. Nimănui nu îi vine să creadă că acesta s-au stins din viaţă în urma teribilului accident, în timp ce mergeau spre locul de muncă.

În magazinul în care acestea lucrau este o linişte apăsătoare. Colegele celor opt femei moarte încearcă să treacă peste pierderea suferită. Acestea susţin că nimic nu va mai fi ca înainte, scrie click.ro.

"Nu le vom uita niciodată. Alexandra de abia aştepta examenul pentru permisul de conducere, era veselă, plină de viaţă", spun colegele victimelor accidentului din Ialomiţa.

Ce au descoperit anchetatorii

Şoferul TIR-ului a intrat în plin în microbuz, fără să tragă de volan sau să calce frâna. Datele înregistrate de tahograful TIR-ului arată că s-au respectat orele de odihnă de pe traseul. De asemenea, avea o viteză de 58 km/h în momentul impactului. S-a tras concluzia că şoferul nu avea cum să fie obosit şi să fi adormit la volan. 

Alte şapte victime au ajuns la spital

Două femei au fost internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, ele fiind stabile clinic, internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. În acest moment cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică. (...) Starea pacientei de 19 ani este în continuare critică. Este şi ea detubată, dar există încă rezerve referitoare la situaţia ei”, a declarat Sorina Pintea, Ministrul Sănătăţii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro