Complicele lui Gheorghe Dincă, declaraţie şoc în faţa anchetatorilor! Fane susţine că victima ar fi fost o altă fată

Complicele lui Gheorghe Dincă, declaraţie şoc în faţa anchetatorilor! Fane susţine că victima ar fi fost o altă fată © captură video

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Ies la iveală noi detalii şocante în cazul lui Ştefan Risipiceanu! Pare-se că bărbatul de 46 de ani a recunoscut, într-un final, în faţa anchetatorilor că a participat la ororile din casa groazei. Doar că, nu se declară vinovat când vine vorba de acuzaţiile de viol în formă agravată în cazul Luizei Melencu.

Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv joi, 28 noiembrie, la o zi după ce DIICOT a anunţat public că este acuzat de viol în formă agravată. Bărbatul de 46 de ani, conform declaraţiei lui Dincă, a violat-o pe Luiza Melencu, după ce a descoperit-o întâmplător, sechestrată, în maşină.

I-ar fi cerut "monstrului din Caracal" să întreţină relaţii intime cu fata, iar Dincă ar fi acceptat gândindu-se că astfel individul nu va spune nimănui nimic. 

În faţa anchetatorilor, potrivit Observator, Ştefan Risipiceanu neagă acuzaţiile că ar fi violat-o pe Luiza, însă mărturiseşte că victima ar fi fost o altă fată. Abuzurile ar fi avut loc înainte de 14 aprilie, data la care Luiza Melencu a dispărut după ce s-a urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă.

Vă reamintim că Ştefan Risipiceanu a ajuns pe mâinile organelor de anchetă după ce au fost coroborate rezultatele probelor biologice găsite pe două pilote din locuinţa lui Dincă cu declaraţiile acestuia din urmă, notate chiar de el, într-un "jurnal". 

Vorbim despre urme de salivă şi spermă, pe o pilotă din camera lui Dincă şi pe o pilotă din hambar, acolo unde Ştefan Risipiceanu obişnuia să doarmă. 

În închisoare, "monstrul din Caracal" şi-a scris memoriile. Aşa, anchetatorii au aflat că Ştefan Risipiceanu ar fi violat-o şi ar fi bătut-o pe Luiza Melencu, în ziua răpirii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro