Luis Lazarus, reacţie acidă în cazul Caracal după reţinerea lui Ştefan Risipiceanu: "Eu l-am găsit în ziua a doua"

Luis Lazarus, reacţie acidă în cazul Caracal după reţinerea lui Ştefan Risipiceanu: "Eu l-am găsit în ziua a doua" © Facebook - arhivă

După reţinerea lui Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, Luis Lazarus a răbufnit pe reţelele de socializare! Jurnalistul a amintit unei ţări întregi că el a fost cel care l-a găsit pe colocatarul din casa groazei, chiar a doua zi după izbucnirea scandalului. Însă, a fost arestat... patru luni mai târziu.

Luis Lazarus a ţinut să posteze un mesaj pe reţelele de socializare în care să anunţe că a avut, din nou, dreptate! Jurnalistul a mers la casa lui Gheorghe Dincă după ce s-a aflat de apelul Alexandrei Măceşanu la 112, în căutarea adevărului. L-a şi găsit! "Îmi cer scuze pentru ca am avut... din nou... dreptate! Eu l-am găsit pe Fane, prietenul lui Dincă și colocatarul din casa groazei, in ziua a doua, pe 27 Iulie!", a scris Luis Lazarus pe pagina sa de Facebook. 

Doar că, organelor de anchetă le-a luat patru luni să-l aresteze pe Ştefan Risipiceanu. În aceste condiţii, Luis Lazarus i-a sfătuit pe oamenii legii să urmărească live emisiunile de la tv, că na, poate-poate avansează ancheta mai repede. 

Ei l-au arestat după patru luni! Cred ca se uita la emisiuni cu o oarecare întârziere! Ar fi bine sa știe, tovarasii procurori, ca ele, emisiunile, sunt live si le pot vedea ... chiar in același timp când se difuzează! In acest mod ar putea fi mai la curent cu cazul, pe care ei de fapt, cică, îl anchetează! 🙈", a mai precizat Luis Lazarus.

Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, la patru luni de la izbucnirea scandalului Caracal. Bărbatul de 46 de ani a ajuns pe mâinile organelor de anchetă după ce au fost coroborate rezultatele probelor biologice din casa groazei cu mărturisirea inculpatului din "jurnalul" pe care l-a scris în închisoare.

Fane, bărbatul care mai dormea în curtea lui Gheorghe Dincă şi care îl mai ajuta pe acesta la treburile gospodăreşti, este acuzat de viol în formă agravată. Potrivit declaraţiilor "monstrului din Caracal", Fane i-a cerut să întreţină relaţii sexuale cu Luiza Melencu, după ce a descoperit-o întâmplător, sechestrată, în maşină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro