Gheorghe Dincă şi-a scris memoriile în arest! Ce au găsit anchetatorii în "jurnal"

Gheorghe Dincă şi-a scris memoriile în arest! Ce au găsit anchetatorii în "jurnal" © arhivă

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare în cazul Caracal, la scurt timp de la reaprinderea scandalului! În ultima perioadă, Gheorghe Dincă şi-a scris memoriile în arest. În acel "jurnal" anchetatorii au găsit mai multe mărturii şocante, printre care şi violul la care a participat Ştefan Risipiceanu. 

În urmă cu zece zile, în mâinile anchetatorilor a ajuns un "jurnal" pe care Gheorghe Dincă l-a scris în arest. Prin scris, "monstrul din Caracal" a mărturisit atât violul la care a participat şi Ştefan Risipiceanu, bărbatul de 46 de ani care mai dormea în curtea sa şi care îl ajuta la treburile gospodăreşti, cât şi noi detalii în cazul Luizei Melencu.

Jurnalista Adina Anghelescu a precizat la Antena3 că "referatul respectiv nu cred că va fi dat publicității, având informații îngrozitoare".

Despre Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a scris că a bătut-o crunt şi că fata a mai fost ținută încă 3-4 zile în casa groazei, după răpire.

Cum a fost reţinut Ştefan Risipiceanu

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut de DIICOT după ce rezultatul probelor biologice au fost coroborate cu declarația lui Gheorghe Dincă din "jurnal". În casa groazei, anchetatorii descoperiseră mai multe probe biologice. Anchetatorii au constat că acestea îi aparţin profilului genetic al lui Ştefan Risipiceanu. 

Vorbim despre urme de salivă şi spermă găsite pe o pilotă din camera lui Dincă, dar şi pe o pilotă din hambar, acolo unde dormea Fane. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro