Fratele complicelui lui Dincă, mărturisire tulburătoare. Ce făcea Fane alături de monstrul din Caracal! "Numai pagubă ne-a adus"

Fratele complicelui lui Dincă, mărturisire tulburătoare. Ce făcea Fane alături de monstrul din Caracal! "Numai pagubă ne-a adus" © arhivă

Joi, 28 noiembrie, Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Organele de anchetă au stabilit că mai multe urme biologice din casa groazei îi aparţin bărbatului de 46 de ani şi, în plus, există la dosar şi mărturisirea lui Dincă! "Monstrul din Caracal" le-a spus anchetatorilor că Fane a violat-o pe Luiza, alături de el, în ziua răpirii. Ce spune familia lui Risipiceanu este cutremurător!

Rudele lui Ştefan Risipiceanu au făcut dezvăluiri halucinante. Bărbatul de 46 de ani, acuzat de viol în formă agravată în cazul Luizei Melencu, nu avea copii, soţie sau casă şi era cunoscut în zonă ca fiind un împătimit consumator de alcool. 

Fraţii lui Fane, şocaţi de cele întâmplate

Fratele suspectului a mărturisit că Fane dormea la Gheorghe Dincă în curte şi îl mai ajuta la treburile gospodăreşti. Monstrul din Caracal "îl ținea ca pe un câine, îl plătea, nu îl plătea, el stătea acolo. Dacă a făcut-o nu am ce să-i fac. L-am ajutat destul, m-am săturat”, spune Ion Risipiţeanu, potrivit Libertatea.

Ion Risipiţeanu a atras atenţia asupra faptului că Ştefan era violent la băutură şi, de-a lungul vremii, le-a făcut numai probleme rudelor. "Numai pagubă ne-a adus", a mai specificat acesta.

De cealaltă parte, Aurelia Risipiţeanu, sora lui Ştefan Risipiţeanu este şocată! Ştie că avea şi ieşiri violente, că avea probleme cu băutura încă de mic copil şi că îl mai ajuta pe Gheorghe Dincă, dar nu l-ar fi crezut în stare pe fratele ei de aşa ceva. Aurelia Risipiţeanu îl ştia drept un om sufletist, deşi din cauza băuturii, viaţa lui nu era una chiar fericită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro