Gheorghe Dincă a recunoscut că a minţit! Ce a spus la ultimele audieri despre uciderea Luizei şi a Alexandrei

Gheorghe Dincă a recunoscut că a minţit! Ce a spus la ultimele audieri despre uciderea Luizei şi a Alexandrei © arhivă

Familia şi avocatul Luizei Melencu au dezvăluit miercuri, după reţinerea complicelui lui Gheorghe Dincă, faptul că "monstrul din Caracal" şi-a tot schimbat declaraţiile în ultimele zile. Acum, ies la iveală detalii şocante din ce le-a spus organelor de anchetă!

La audierile din ultimele zile, Gheorghe Dincă a recunoscut în faţa anchetatorilor că a minţit! Timp de cinci luni, "monstrul din Caracal" a susţinut că Alexandra Măceşanu a murit în mod accidental, după ce a lovit-o cu pumnul când a prins-o vorbind la telefon. În cazul Luizei Melencu, inculpatul preciza că a avut parte tot de o moarte accidentală. 

Acum însă, date fiind noile declaraţii ale lui Gheorghe Dincă, se va schimba încadrarea juridică! 

Ce a spus la ultimele audieri

Gheorghe Dincă susţine acum că le-a omorât intenţionat pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. Astfel, încadrarea juridică a faptei din lovituri cauzatoare de moarte va fi schimbată de procurori în omor calificat.

Pentru această faptă, Codul Penal în vigoare prevedere închisoare pe viaţă. De asemenea, Gheorghe Dincă este acuzat de viol, lipsire de libertate şi profanare de cadavre. 

Potrivit celor spuse de Gheorghe Dincă la audierile din ultima săptămână, Alexandra Măceşanu a fost omorâtă într-un exces de furie, după ce a pus mâna pe telefonul mobil. Luiza Melencu ar fi avut aceeaşi soartă: ucisă în bătaie, într-o criză de nervi, dat fiind faptul că aceasta insista să fie lăsată să plece din casa groazei, potrivit Adevărul.

Gheorghe Dincă le-a mai menţionat anchetatorilor că îşi dorea să o mai ţină pe Luiza Melencu sechestrată în casă, deşi a fost violată de mai multe ori de el şi de complicele său, Ştefan Risipiceanu, bărbatul de 46 de ani arestat preventiv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro