Gheorghe Dincă, audiat în aceste momente! Ce au aflat anchetatorii despre complicele lui, Ștefan Risipiceanu

Gheorghe Dincă, audiat în aceste momente! Ce au aflat anchetatorii despre complicele lui, Ștefan Risipiceanu © captură video

Se complică din nou lucrurile în cazul anchetei din Caracal! La câteva ore după ce s-a aflat că Ștefan Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu în timp ce se afla răpită în casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal este din nou audiat, joi dimineață. 

Totul a ieșit la iveală după cinci luni de la aflarea situațiilor îngrozitoare din Caracal. Ștefan Risipiceanu nu a dat niciun semn că ar fi știut ce făcea Gheorghe Dincă. Mai mult decât atât, a spus la Acces Direct că i se pare șocant și speră ca presupusul criminal să fie pedepsit pentru faptele lui.

Iată că acum, după ce Gheorghe Dincă a dezvăluit că și prietenul lui, Fane, a întreținut relații intime cu Luiza Melencu, situația se agravează și mai tare. 

Conform Antena 3, probele ADN arată că Ștefan Risipiceanu a abuzat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă. De asemenea, el ar fi știut tot ce presupusul criminal făcea în locuința respectivă.

Ștefan Risipiceanu este cunoscut în localitate drept un bărbat fără ocupație, care consuma des alcool. Nu este căsătorit și nici nu are copii. 

"Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata şi George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex. Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase şi pe el să aibă relaţii cu fata. Cu siguranţă a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi şi participat la uciderea tinerei. Fane Risipiceanu a declarat că, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, a plecat. La fel susţine şi Dincă", au spus surse din anchetă pentru adevarul.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro