Constanța. Un bărbat de 72 de ani și-a pus capăt zilelor la două ore după ce a fost încarcerat

Constanța. Un bărbat de 72 de ani și-a pus capăt zilelor la două ore după ce a fost încarcerat © Foto simbol arhivă

Deznodământ tragic. Un bărbat de 72 de ani, adus miercuri, 1 aprilie, sub acuzația de distrugere prin incendiere la IPJ Constanța, și-a pus capăt zilelor la doar două ore după ce a fost încarcerat. 

Miercuri, 1 aprilie, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, după ce un bărbat de 72 de ani a rupt un cearşaf şi şi-a făcut frânghie. Bărbatul s-a spânzurat apoi de o gratie.

Deținutul a fost adus la IPJ Constanța pentru învinuire de distrugere sub incendiere. 

IPJ Constanța a transmis, conform replicaonline.ro, că în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Constanța au sesizat, prin apel 112, despre faptul că în una dintre camerele de detenție se află o persoană spânzurată.

Bărbatul de 72 de ani din Constanța era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă comisă la data de 31.12.2019 pe raza municipiului Constanța.

„La data de 03.01.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, aceasta fiind prelungită la data de 28.02.2020 pentru încă 60 de zile. Măsura controlului judiciar a fost pusă în aplicare de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța.

Întrucât bărbatul nu s-a prezentat pentru a semna de 2 ori graficul de prezență impus prin măsura controlului judiciar, polițiștii au notificat instanța de judecată (Judecătoria Constanța), iar la data de 23.03.2020 a fost emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, fiind dat în urmărire națională, conform procedurilor legale”, a anunțat IPJ Constanța.

În cursul zilei de 1 aprilie bătrânul a fost depistat, escortat și încarcerat în C.R.A.P. Constanța.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro