Constanța. Un mecanic a oprit trenul ca să-și ia cafea / VIDEO

Constanța. Un mecanic a oprit trenul ca să-și ia cafea / VIDEO © captură video

Nu, nu e o glumă! S-a întâmplat în acest weekend, în Constanța! Vorba aia: „Cine n-are cafea dimineața... să-și ia!”. Așa s-a gândit și un mecanic care a oprit trenul, tocmai pentru a-și face acest moft. 

A oprit trenul pentru o cafea

Câteva imagini ajunse în mediul online au stârnit amuzamentul poporului român, într-o perioadă greu încercată. Vorbim despre un mecanic care a oprit trenul pentru a-și lua cafea! Ce să-i faci?! Așa e dimineața... 

O garnitură de tren care circula dinspre Cernavodă spre Constanța a oprit în localitatea Valu lui Traian, în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C.

Mecanicul a coborât din locomotivă la scurt timp, a intrat într-un chioșc și a ieșit câteva minute mai târziu cu o cafea în mână. Apoi, s-a grăbit, a urcat în locomotivă și și-a continuat drumul, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Doar că, șoferii opriți la barieră priveau scena cu gurile căscate și telefoanele mobile, pe geam! 

Mecanicul s-a ales cu dosar penal

Așa a și fost incidentul surprins. Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța s-au autosesizat în acest caz și efectuează cercetări.

„În urma apariției imaginilor video, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța s-au autosesizat si efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conductorul de tren s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea articolului 339 din Noul Cod Penal – „Împiedicarea și îngreunarea circulației pe drumurile publice. Infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice”, conform unor surse citate de ctnews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro