Îngenuncheat de durere de când iubita l-a părăsit, Constantin o vrea înapoi: "Am fost la preot să ne lege". VIDEO

Îngenuncheat de durere de când iubita l-a părăsit, Constantin o vrea înapoi: "Am fost la preot să ne lege". VIDEO © captură video

În loc să îmbrace costumul de ginerică, a îmbrăcat mantaua... durerii. La 29 de ani, Constantin trăieşte cea mai mare dramă a vieţii sale, de când femeia care ar fi trebuit să-i devină nevastă, l-a... părăsit.

Plânge şi spune că viaţa lui se va sfârşi, dacă Marina, iubita şi mama copiilor lui, nu se va întoarce acasă. Bărbatul refuză să mai mănânce şi crede că doar o minune de la Dumnezeu o va întoarce pe femeie înapoi, în braţele lui...

"Am fost la preot şi am dus două tricouri de ale ei să le citească, să ne lege pe amandoi, să vină acasă la familia ei.", a spus Constantin. 

Însă... degeaba. Marina e tot plecată, iar Constantin tot... singur. Singur şi chinuit de amintirea zilei în care iubita lui, în vârstă de 19 ani, şi-a luat bebeluşul de 5 luni cu ea şi pur şi simplu a dat bir cu fugiţii. Fără să se uite în urma ei...

"Ea când a plecat, telefonul închis, nu mai dădea niciun semn de viaţă, după 4 zile, îmi spune mie să-i duc fata şi eu i-am spus: "fata mea nu ţi-o dau de lângă mine''. Are două săptămâni, de când a plecat. De când a plecat ea, eu nu am mai băgat mâncare în gură. Nu mai pot stau toată ziua şi mă gândesc la ea şi la copilul meu care are probleme.", a explicat Constantin pentru "Acces Direct".

Şi mai dureros e că femeia care a plecat şi l-a lăsat pe Constantin cu inima frântă şi-a găsit fericirea în altă... parte! O veste care a căzut ca un trăznet pentru bărbatul care nu ştie ce să mai facă să o întoarcă pe Marina la el.

Când am sunat-o ultima oară pe ea mi-a dat alt bărbat la telefon mie... Unu Robert. Mi-a spus că e cu el.

Cu toate acestea, tânărul nu poate să renunţe la Marina...

"Eu o iubesc din tot sufletul, să vină acasă eu nu mai pot de dorul ei. Vreau să am o familie cu ea, nu mai pot, să mai trăiesc în chinul ăsta. Am plâns de când a plecat ea, plâng în continuu, nu mai pot. Să vină acasă la familie, să avem o viaţă frumoasă!", a continuat bărbatul. 

Dacă Marina îi va mai da o şansă lui Constantin, dacă îşi va lăsa noul iubit ca să se întoarcă la tatăl copiilor săi, aflaţi în câteva clipe! Tânăra stă faţă în faţă cu bărbatul părăsit! Imediat, la Acces Direct!


facebook whatsapp twitter pinterest