Strigător la cer. Copii exploataţi în Costineşti. Micuţii, înfometaţi şi obosiţi, sunt puşi să cerşească fără întrerupere în staţiune

Strigător la cer. Copii exploataţi în Costineşti. Micuţii, înfometaţi şi obosiţi, sunt puşi să cerşească fără întrerupere în staţiune © Foto: Captură

Situaţie alarmantă la malul mării. Zeci de copii cu vârste fragede sunt trimişi zilnic să cerşească pe străzi, totul pentru a le umple buzunarele "şefilor". Se bănuieşte că ar fi vorba chiar de o reţea.

Copii trimişi să ceară bani în staţiunea Costineşti

Capul reţelei acţionează la sigur. Alege să-i pună să cerşească pe copii, profitând de slăbiciunile oamenilor atunci când micuţii cer bani pentru mâncare. În plus, pentru ca impactul emoţional pentru turişti să fie şi mai mare, şefii reţelei îi pun pe micuţi să ţină în braţe şi animale, pentru ca oamenii să se înduplece şi mai mult pentru a le da bani.

Copiii dorm pe străzi

Mai mult deecât atât, micuţii sunt lăsaţi noaptea să doarmă pe străzi, pe cutii de carton. Chiar dacă copiii sunt cei care produc bani, aceştia nu primesc mai nimic şi sunt lăsaţi să rabde de foame. Cea care a făcut sesizarea faţă de această situaţie alarmantă care are loc la malul mării a fost o turistă, potrivit Observator.tv.

Copiii pun banii în cutii de pizza şi îi dau şefilor reţelei

Această situaţie incredibilă are loc în staţiunea Costineşti, una dintre cele mai populate de la Constanţa. Ştiind că turiştilor sigur le va fi milă de bieţii copii, şefii reţelei îi exploatează la maximum, cât este ziua de lungă. După ce strâng banii, aceştia îi pun în cutii de pizza şi îi duc şefilor reţelei, care îi aşteaptă la loc sigur: în parcarea unui hotel.

Oamenii legii au intrat, într-un final pe fir, şi au precizat că vor face verificări în acest sens. Direcţia pentru Protecţia Copilului a anunţat, de asemenea, că va încerca să ia măsuri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro