Radu Gheorghe, fostul ginere al Stelei Popescu, a cerşit la metrou: "Vă mulţumesc pentru ajutorul financiar"

Radu Gheorghe, fostul ginere al Stelei Popescu, a cerşit la metrou: "Vă mulţumesc pentru ajutorul financiar" © Facebook

Radu Gheorghe, fostul ginere al Stelei Popescu, a uimit pe toată lumea când a recunoscut că a cerşit la metrou, în urmă cu puţin timp. Mai mult, acesta a ţinut să le mulţumească tuturor care i-au acordat ajutor financiar.

Fostul ginere al Stelei Popescu nu a cerşit de nevoie, ci a jucat rolul unui cerşetor muzicant. Trecătorii nu l-au recunoscut şi au pus câte un bănuţ în cutie, semn că Radu Gheorghe şi-a interpretat rolul extrem de bine. 

A mărturisit totul într-un mesaj postat pe reţelele de socializare şi şi-a asigurat admiratorii că banii strânşi au ajuns la echipa de filmare: aproximativ 50 de lei.

"Dragii mei admiratori sau compătimitori, în funcție de caz, vă mulțumesc pentru ajutorul financiar pe care mi l-ați dat miercuri 22 mai, în apropierea stației de metrou Eroii Revoluției, unde am apărut în postura unui cerșetor muzicant stradal, interpretând rolul unui bătrân muzician din filmul unui tânăr student (...)  Fiți convinși că cei aproximativ 50 de lei adunați în cutia de vioară deschisă pe jos în fața mea, au ajuns unde trebuie, adică la echipa de filmare, care cu dedicație și talent a asigurat buna desfășurare a filmărilor. Iar eu, vreau să cred că recompensa primită, s-a datorat nu numai milei ci și patosului cu care am interpretat Balada lui Ciprian Porumbescu, preț de câteva ore.", a scris Radu Gheorghe, pe contul personal de Facebook.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro