Copil găsit mort în trenul de aterizare al unui avion care a ajuns la Paris

Copil găsit mort în trenul de aterizare al unui avion care a ajuns la Paris © Foto simbol Profimedia

Descoperire macabră pe aeroportul din Paris, miercuri, 8 ianuarie! Un copil de aproximativ 10 ani a fost găsit mort în trenul de aterizare al unui avion care venea din Abidjan. "Pasagerul clandestin" a murit în chinuri, la o temperatură greu de imaginat.

Miercuri dimineaţă, un băieţel de 10 ani a fost găsit fără suflare în trenul de aterizare al unui avion Air France care venea din Abidjan, Coasta de Fildeş. Aeronava, un Boeing 777, decolase marţi din capitala economică a Coastei de Fildeş şi aterizase miercuri, în jurul orei 05:00, pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. 

Micuţul a fost găsit de angajaţii aeroportului, o oră mai târziu. 

„Dincolo de drama umană, incidentul indică o breşă de securitate majoră pe aeroportul din Abidjan”, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul serviciilor de securitate din Coasta de Fildeş. Potrivit Agerpres, autorităţile se întreabă cum a fost posibil ca un copil de zece ani să ajungă la avion. Nu este exclusă ipoteza existenţei unui complice. 

Air France, compania aeriană care a operat zborul, a avut o primă reacţie.

"Air France confirmă faptul că trupul fără viaţă al unei persoane a fost descoperit în trenul de aterizare al aeronavei care a efectuat zborul AF703 între Abidjan şi Paris-Charles de Gaulle pe 7 ianuarie 2020", potrivit The Sun.

Totodată, reprezentanţii companiei au anunţat că a fost deschisă o anchetă şi au transmis condoleanţe. 

Copilul a avut parte de un sfârşit cumplit. În general, temperaturile scad cu până la -50 grade Celsius la altitudinea la care ajung cursele aeriene. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro