Fetiţă nou-născută, găsită aruncată într-un tomberon, în Piatra-Neamţ! Primele informaţii din anchetă

Fetiţă nou-născută, găsită aruncată într-un tomberon, în Piatra-Neamţ! Primele informaţii din anchetă © fotografie simbol: Hepta

Scene şocante într-un cartier din Piatra-Neamţ. Un bărbat a găsit trupul fără viaţă al unui nou-născut într-un tomberon de lângă blocuri. 

Potrivit primelor informaţii, o persoană fără adăpost care căuta zilnic prin gunoaie a găsit joi dimineaţă, în jurul orei 10:00, o fetiţă nou-născută aruncată la gunoi în cartierul 1 Mai, din Piatra-Neamţ. 

A dat imediat alarma, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate că bebeluşul era deja mort. Cadavrul a fost preluat de cei de la Medicină Legală şi a fost dus la spital pentru efectuarea necropsiei. Urmează să se stabilească cu exactitate care au fost cauzele care au dus la deces.

Potrivit zch.ro, pe corpul bebeluşului, care părea născut la termen, au fost văzute urme de violenţă. Nu se ştie momentan cine l-ar fi putut arunca deoarece, scrie sursa citată, cadavrul pare fi adus acolo din altă parte. 

În cazul în care se va descoperi că bebeluşul a fost născut viu şi omorât ulterior, cea care a făcut asta poate primi o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare pentru pruncucidere. 

Nu doar în România au loc astfel de cazuri

O femeie în vâstă de 31 de ani din Rusia a făcut acelaşi lucru în urmă cu câteva luni. Tânăra a  dat naştere copilului său în mijlocul unei petreceri, la toaletă. Imediat, l-a aruncat la un tomberon, într-un sac menajer, iar ea s-a întors la petrecere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro