Copilă de 15 ani, abuzată și amenințată timp de doi ani, de către propriul tată! Îi era teamă să nu fie ucisă

Copilă de 15 ani, abuzată și amenințată timp de doi ani, de către propriul tată! Îi era teamă să nu fie ucisă © arhiva

O minoră de doar 15 ani trăiește un adevărat coșmar, încă de acum doi ani de când propriul tată a început să o abuzeze și să o amenințe cu moartea.

Bărbatul o șantaja pe copilă și îi spunea că o va omorî și pe ea, și pe mama ei, iar el se va sinucide, dacă fata nu păstrează tăcerea. Bărbatul de 43 de ani din Bârlad a început seria ororilor încă de când copila avea 13 ani.

Fetița a ascuns acest lucru față de toată lumea. Nici măcar mamei sale nu i-a putut spune, fiindu-i frică pentru viața ei.

Autoritățile au aflat despre aceste atrocități abia acum, 19 mai, când mama fetei a sesizat comportamentul deviant al bărbatului.

Acum, moinora de 15 ani este consiliată psihologic de specialiștii de la Protecția Copilului, potrivit vremeanouă.ro.

“Am fost sunati la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat cã minora de 15 ani este violatã. Politistii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivã. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea si a emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro