Doi frați minori din Vaslui, supuși unor orori greu de imaginat. Au fost transformați în sclavi de iubitul mamei

Doi frați minori din Vaslui, supuși unor orori greu de imaginat. Au fost transformați în sclavi de iubitul mamei © vremeanoua.ro

Un caz deosebit de grav s-a petrecut într-o comună din Vaslui. Un bărbat este acuzat că i-a batjocorit pe cei doi băieți ai iubitei sale, în timp ce aceasta a fost internată în spital. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar minorii preluați de reprezentanții de la Protecția Copilului. 

Timp de două săptămâni, bărbatul i-a supus unor orori greu de imaginat pe cei doi copii de cinci, respectiv opt ani. Femeia a fost internată în spital cu cel de-al treilea copil, iar în tot acel timp concubinul său i-a batjocorit pe minori. Fiul cel mare al femeii i-a povestit, cu lacrimi în ochi, prin ce a trecut, atunci când s-a întors acasă.

"Când am venit înapoi, băiatul ăsta mare a venit la mine la poarta și a spus: mamă, am crezut că nu mai vii acasă. S-a apucat de plâns. Mamă, de ce plângi ? Spune, mamă, adevărul. M-a folosit. Mă punea la somn, când pe mine, când pe Florin. Lasă că anunț Poliția. A folosit copiii ca nevastă. M-am întors acum acasă la primul concubin, că mi-a fost teamă să mă întorc la individul care mi-a abuzat copiii. E o ființă rea, rea de tot, se certa cu mama lui, pe mine m-a bătut. M-am băgat între ei", a declarat mama copiilor, conform vremeanoua.ro.

Concubinul femeii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu și-a recunoscut faptele. Acum mama speră ca statul să îi dea înapoi copiii, care au fost preluați de reprezentanții Protecției Copilului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro