Dezvăluiri despre copilăria olandezului care a ucis-o pe Adriana! Mama lui a scris o carte

Dezvăluiri despre copilăria olandezului care a ucis-o pe Adriana! Bunicul s-a sinucis, mama a fost internată la psihiatrie, iar tatăl era alcoolic © Facebook

Au ieșit la iveală detalii șocante din copilăria olandezului care a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița. Mama lui a scris o carte în care a povestit cum bunicul lui s-a sinucis, ea a fost internată la psihiatrie, iar tatăl său era alcoolic.

Mama olandezului a povestit cum tatăl ei s-a sinucis la vârsta de 48 de ani. Din cauză că ea a ajuns internată la psihiatrie din cauza atacurilor de panică, a fost nevoită ca pe fratele lui Joop să îl dea spre adopție. L-a cunoscut pe tatăl lui în clinică, el fiind acolo pentru a scăpa de dependența de alcool. 

A început o căsnicie cu el, dar a îndurat bătăi și era trimisă să se prostitueze pentru bani. Olandezul a fost și el victima viciului tatălui său, scrie adevarul.ro. A fost bătut de tatăl lui de mai multe ori. Acesta din urmă s-a stins la vârsta de 50 de ani. 

În urmă cu o săptămână, olandezul a ajuns în România unde a ucis o fetiță, pe Adriana. Fata a dispărut vineri, iar trupul neînsuflețit a fost găsit duminică. Luni, după trei zile de la crimă, acesta a decis să își pună capăt zilelor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro