Copilul de 4 ani anesteziat general de dentist, înmormântat în sicriu alb! Părinţii sunt sfâşiaţi de durere

Copilul de 4 ani anesteziat de dentist, înmormântat în sicriu alb! Părinţii sunt sfâşiaţi de durere © captura video

Zi neagră pentru familia micuţului din PiteştI, care a murit din cauza anesteziei generale făcută de către un medic stomatolog! Părinţii şi-au înmormântat astăzi copilul de doar 4 ani, într-un sicriu alb!

Momente cumplite pentru familia copilului de 4 ani şi 8 luni din Piteşti, care a murit după anestezia generală făcută de stomatolog. Astăzi, părinţii şi-au condus micuţul pe ultimul drum, vărsând lacrimi amare la căpătâiul lui.

Casa în care locuia micuţul a fost înconjurată de o mulţime de coroane, oamenii venind să-şi ia rămas bun de la Adrian, copilul care a murit din cauza incompetenţei medicale. Apropiaţii, rudele şi familia, l-au îngropat într-un sicriu alb!

În urma rezultatelor autopsiei a reieşit faptul că băieţelul era sănătos şi anestezia l-a ucis. 

Reacţia clincii din Piteşti 

Clinica în care copilul de patru ani a fost anesteziat general a fost suspendată de Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Reprezentanţii şi-au exprimat reacţia în scris, pe pagina de Facebook. 

”Știm că toată lumea așteapta o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. să întelegem și să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor si cunoștințelor noastre. Înainte de toate, suntem oameni și părinți - de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înteles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însa alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere si liniște.

Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întamplat, așteptam rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, speram din tot sufletul că vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le așteaptă și că nu vor lăsa loc de alte interpretari. Căci, din pacate, pâna în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o data în plus mai importante decât căutarea adevarului. Încă o dată vă rugăm să aveți toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectam durerea parinților, alături de care suntem cu tot sufletul nostru.”, a fost postarea publicată pe pagina de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro