Ultima poză cu Liviu Bucăţică în viaţă, înainte de accidentul din Buzău. Sora lui a transmis un mesaj dureros. "Acum pluteşti în zbor"

+2 click pentru
galerie

Ultima poză cu Liviu Bucăţică în viaţă, înainte de accidentul din Buzău. Sora lui a transmis un mesaj dureros. "Acum pluteşti în zbor" © Foto: Facebook

Un mesaj cutremurător a fost transmis, joi dimineaţă, de Corina Martin, sora lui Liviu Bucăţică, unul dintre cei doi bărbaţi care şi-au pierdut viaţa, miercuri, în accidentul aviatic de la Buzău.

Ieri, la scurt timp după tragedie, Corina Martin nu a făcut nicio precizare despre fratele său, spunând că aşteaptă informaţii oficiale. Astăzi, la câteva ore după ce Corina a aflat că fratele său s-a stins, a ţinut să-i transmită un gând extrem de emoţionant.

"Ultima lui fotografie....cu numai câteva minute înainte... Am fost binecuvântată să am un frate atât de bun, atât de vesel și de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat și pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodată, măcar. De aceea și avea atât de mulți prieteni. Pentru mine și pentru copiii mei, rămăsese scut și suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept și mult prea devreme, Liviu! Și, la fel ca și cu Tata, nu am apucat să îți spun, niciodată, că te iubesc. Acesta e păcatul meu. Tu, însă, vreau să știi, acolo Sus, pe unde plutești în zbor acum, că am fost mândră și norocoasă și binecuvântată să te am pe tine ca fratele meu. De ieri, acest cuvânt păstrează un gol imens în sufletul meu. Dar încă te aud râzând...și tot mă mai aștept să ne suni de pe undeva și să ne spui că iar ne-ai păcălit, cu râsul tău molipsitor. Nu amânați cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voștri. Nu amânați nimic, nu lăsați nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu așteaptă. Drum bun printre îngeri, fratele meu!", a scris Corina Martin pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro