Imagini nemaivăzute de la nunta Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeș. Soțul regretatei artiste, condus astăzi pe ultimul drum. VIDEO

Cornel Galeş, înmormântat alături de "zânica". Fostul soţ a fost condus astăzi pe ultimul drum. VIDEO © captura video

Îşi doarme, de acum, somnul de veci alături de femeia care i-a fost soţie, cea care a fost zânica lui! La doi ani şi 9 luni de moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a fost îngropat lângă femeia vieţii sale.

A fost codus pe ultimul drum de câţiva prieteni apropiaţi, dar şi de rudele Ilenei Ciuculete. Deşi au avut conflicte mari de-a lungul vremii, fiul cel mare al regretatei cântăreţe, dar şi fratele ei au adus coroane la căpătâiul lui Cornel Galeş, semn că securea războiului a fost îngropată. La căpătâiul lui Cornel Galeş a fost prezentă şi fiica lui, Claudia, cea de care bărbatul nu ar mai fi ştiut nimic, de ani buni. 

În urmă cu un an şi ceva, Cornel Galeş părea că-şi revine după tragedia care-l lovise odată cu moartea Ilenei Ciuculete. Bărbatul încerca să ia totul de la capăt. Practic să înceapă o viaţă nouă, într-o casă nouă.

Soţul Ilenei Ciuculete nu a stat însă nici aici prea mult. Cornel Galeş fost mânat parcă de un presentiment sumbru că-şi va găsi sfârşitul repede încă de când vizita, tot mai des mormântul Ilenei, şi a ţinut morţiş ca pe crucea soţiei să stea şi poza sa. Acum, destinul a hotărât să fie soţ şi soţie şi în cer, deşi în urmă cu 27 de ani, cei doi au scris aici, printre pământeni, o nuntă de basm.

Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş au avut o nuntă ca din poveşti. Mai îndrăgostiţi ca oricând, cei doi şi-au jurat iubire şi au fost felicitaţi de artiştii mari care le-au fost alături în ziua nunţii.

Mireasa a fost în centrul atenţiei. Ileana a purtat o rochie roz şi a dănţuit alături de alesul ei, dar şi de alţi artişti. Acum, Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş îşi continuă iubirea, începută pe pământ, în ceruri!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro