Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Iubita Vivi, sfâşiată de durere lângă groapă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Iubita Vivi, sfâşiată de durere lângă groapă / VIDEO © Spynews.ro

Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Slujba s-a terminat în urmă cu doar câteva momente, iar acum, Cornel Galeş îşi poate dormi somnul de veci alături de femeia care i-a fost soţie.

Au fost momente grele şi dificile, astăzi, la căpătâiul lui Cornel Galeş. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete a fost înmormântat chiar alături de regretata artistă. Prietenii au venit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum şi să-şi ia adio de la cel care a fost Cornel Galeş.

Dincolo de slujba emoţionantă care a avut loc în biserică, un moment greu s-a produs la cimitir, acolo unde Vivi, iubita lui, a fost sfâşiată de durere. Femeia a stat minute în şir lângă groapă, refuzând să se despartă de bărbatul la care a ţinut enorm.

Vivi şi Cornel Galeş au fost împreună o bună bucată de vreme, cei doi având o relaţie specială, tocmai de aceea, aceasta a decis să se ocupe integral de chetuielile de repatriere, dar şi de înmormântare.

Fiica lui Cornel Galeş şi băieţii Ilenei Ciuculete l-au iertat

Chiar dacă nu a mai păstrat legătura cu fata sa, Claudia a decis să dea dovadă de un gest de umanitate, iar astăzi a mers să-şi ia adio de la părintele ei. Din păcate, din cauza job-ului, aceasta nu a putut rămâne şi la slujbă, însă a mers dimineaţă şi a aprins o lumânare în memoria părintelui pe care l-a iertat.

De altfel, un alt gest demn de apreciat a fost şi cel al băieţilor Ilenei Ciuculete. Mugurel, băiatul mai mare, a mers însoţit de unchiul său, pentru a-şi lua adio de la bărbatul pe care mama lui l-a iubit enorm. Acesta a vorbit despre iertare şi spune că el şi fratele său au dat uitării totul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro