Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Iubita Vivi, sfâşiată de durere lângă groapă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Iubita Vivi, sfâşiată de durere lângă groapă / VIDEO © Spynews.ro

Cornel Galeş a fost înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Slujba s-a terminat în urmă cu doar câteva momente, iar acum, Cornel Galeş îşi poate dormi somnul de veci alături de femeia care i-a fost soţie.

Au fost momente grele şi dificile, astăzi, la căpătâiul lui Cornel Galeş. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete a fost înmormântat chiar alături de regretata artistă. Prietenii au venit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum şi să-şi ia adio de la cel care a fost Cornel Galeş.

Dincolo de slujba emoţionantă care a avut loc în biserică, un moment greu s-a produs la cimitir, acolo unde Vivi, iubita lui, a fost sfâşiată de durere. Femeia a stat minute în şir lângă groapă, refuzând să se despartă de bărbatul la care a ţinut enorm.

Vivi şi Cornel Galeş au fost împreună o bună bucată de vreme, cei doi având o relaţie specială, tocmai de aceea, aceasta a decis să se ocupe integral de chetuielile de repatriere, dar şi de înmormântare.

Fiica lui Cornel Galeş şi băieţii Ilenei Ciuculete l-au iertat

Chiar dacă nu a mai păstrat legătura cu fata sa, Claudia a decis să dea dovadă de un gest de umanitate, iar astăzi a mers să-şi ia adio de la părintele ei. Din păcate, din cauza job-ului, aceasta nu a putut rămâne şi la slujbă, însă a mers dimineaţă şi a aprins o lumânare în memoria părintelui pe care l-a iertat.

De altfel, un alt gest demn de apreciat a fost şi cel al băieţilor Ilenei Ciuculete. Mugurel, băiatul mai mare, a mers însoţit de unchiul său, pentru a-şi lua adio de la bărbatul pe care mama lui l-a iubit enorm. Acesta a vorbit despre iertare şi spune că el şi fratele său au dat uitării totul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro