Coronavirus a pus stăpânire pe România! 86 de cazuri sub carantină, în Maramureş

Coronavirus a pus stăpânire pe România! 86 de cazuri sub carantină, în Maramureş © Pixabay

Veşti proaste pentru poporul român! Virusul ucigaş din China şi-a făcut apariţia la noi în ţară, iar 86 de persoane se află sub carantină în judeţul Maramureş! 

86 de oameni se află sub carantină pentru coronavirus, în judeţul Maramureş. Aceştia s-au întors recent din Italia, una dintre zonele cele mai afectate în momentul de faţă de virusul mortal din China, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.

De asemenea, toţi cei 86 de români prezintă simptome specifice microbului ucigaş. "86 de persoane din Maramureş sunt în carantină, la casele lor. Au intrat în țară în ultimele 24 de ore și provin din zona de alertă sau restricție din Italia", susţin reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică. 

Primul caz de coronavirus confirmat în Bucureşti

De necrezut prin ce trece ţara noastră în momentul de faţă. După ce mai multe persoane se află sub carantină în diferite judeţe, vestea că avem deja confirmat primul caz de coronavirus întoarce România pe dos. 

Dumitru Coarnă a vorbit în direct la B1 TV despre prima persoană infectată cu virusul ucigaş de la noi din ţară. 

"Avem confirmarea că la Victor Babeș este un Coronavirus. Acum avem mesajul. Da, uitați-l. Eu am întrebat dacă este public. Mi-a spus: Nu. A sunat doamna doctor de acolo acasă la familie să-i avertizeze. Am primit acum mesajul. "Avem confirmarea conform căreia au ieșit din ședință medicii de la Victor Babeș și în spital este...", susţine el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro