Coronavirus. De frică să nu se infecteze de la soția lui, un buzoian și-a turnat partenera de viață la poliție! Reacția autorităților

Coronavirus. De frică să nu se infecteze de la soția lui, un buzoian și-a turnat partenera de viață la poliție! Reacția autorităților © arhivă

Coronavirus a reușit să sperie pe toată lumea, iar oamenii nu știu cum să mai fugă din fața virusului ucigaș care s-a abătut asupra țării noastre. De frică să nu se infecteze de la soția lui, un bărbat din Buzău și-a turnat partenera de viață la poliție. Care a fost reacția autorităților? 

COVID-19 a pus stăpânire pe țara noastră și pare că este de neoprit. Bilanțul persoanelor infectate crește de la o oră la altă, în prezent ajungându-se la 159 de confirmări. Oamenii sunt panicați pentru viețile lor, drept urmare au ajuns să recurgă la gesturi extreme. 

Este cazul unui bărbat din Buzău, care a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că soția lui ar putea fi infectată cu coronavirus. Familia s-a speriat serios în urmă cu câteva zile, deoarece femeia se confrunta cu simptomele specifice virusului din China. 

Femeia a fost băgată în carantină, într-un container 

De asemenea, soțul le-a mai spus polițiștilor că partenera de viață ar putea fi infectată din cauza unei colege, deoarece bărbatul acesteia este șofer de TIR și ar fi revenit recent în țară, fix din Italia. Conform spuselor lui, soțul colegei nu s-a izolat. 

Autoritățile s-au sesizat imediat și au ajuns la fața locului, împreună cu o echipă de medici. Au transportat-o pe femeia de 41 de ani de urgență la Spitalul Județean din Buzău și au băgat-o în carantină, într-un container. 

Femeia nu a putut suporta întregul tratament oferit de către autorități și s-a filmat cu telefonul, susținând că a fost abandonată de familie și lăsată fără mâncare de către angajații din spital. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro