Coronavirus. Măsuri de ultimă oră luate de Metrorex pentru limitarea răspândirii virusului

Coronavirus. Măsuri de ultimă oră luate de Metrorex pentru limitarea răspândirii virusului © Foto simbol arhivă

Noi măsuri luate de Metrorex, în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19. Anunțul vine din partea reprezentanților Metrorex!

Se reduce numărul trenurilor de metrou

În plină pandemie de coronavirus, reprezentanții Metrorex au anunțat că numărul trenurilor de metrou aflate în circulație se va reduce cu 15% până la 20%. 

Măsura este valabilă pentru toate magistralele, în funcție de cum evoluează traficul de călători în această perioadă. 

„În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecției cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulației trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulație se va diminua cu 15% până la 20% , în funcție de evoluția traficului de călători din aceasta perioadă.

Siguranța călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv și vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităților din domeniu. În această situație fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranța și confortul dumneavoastră!”, au transmis reprezentanții Metrorex.

260 de cazuri confirmate în România

Amintim că până miercuri seară, în România au fost înregistrate 260 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. 19 dintre aceștia sunt declarați vindecați și au fost externați.

Ultimele 14 cazuri au fost înregistrate astfel: 7 în București, 3 în Brașov, 2 în Constanța și câte unul în Maramureș și Dolj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro