Coronavirus. O mamă din București și-a dat fiica pe mâna Poliției, pentru că nu respecta izolarea la domiciliu

Coronavirus. O mamă din București și-a dat fiica pe mâna Poliției, pentru că nu respecta izolarea la domiciliu © Foto simbol arhivă

Când e vorba de coronavirus, gradul de rudenie nu contează. O mamă din București și-a dat fiica pe mâna Poliție, după ce aceasta s-a întors, alături de iubit, din Franța și nu a respectat izolarea la domiciliu. 

O femeie din București a luat decizia de a alerta oamenii legii pentru că fiica sa și iubitul acesteia, ambii abia întorsi din Franța, nu ar fi respectat izolarea la domiciliu. 

În urma sesizării făcute de femeie, pe rol, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a fost deschis un dosar penal. Astfel, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de zădărnicia combaterii bolilor, relatează Observator

Cei doi se întorseseră din Franța, prim vama Nădlac. La punctul de trecere al frontierei, fiica femeii și iubitul acesteia au semnat documente pe propria răspundere că se vor autoizola, fiecare la domiciliul său. 

Nu este însă, primul caz de acest fel. 

De frică să nu se infecteze de la soția lui, un buzoian și-a turnat partenera de viață la poliție

Zilele trecute, un bărbat din Buzău a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că soția lui se confruntă cu simptomele specifice virusului Covid-19. 

Buzoianul le-a mai spus polițiștilor că soția ar putea fi infectată din cauza unei colege, al cărei partener este șofer de TIR și ar fi revenit recent în țară, chiar din Italia. Potrivit spuselor lui, acesta nu s-a izolat. 

Femeia de 41 de ani a fost ulterior băgată în carantină, într-un container.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro