Coronavirus Romania. Este sigur să comandăm mâncare acasă?

Coronavirus Romania. Este sigur să comandăm mâncare acasă? © pixabay

Numărul cazurilor de coronavirus crește pe zi ce trece, iar autoriățile ne îndeamnă să stam acasă și să nu mai ieșim locuințe, însă cât de sigur este să comandam mâncare care să se vină la ușă?

Persoanele infectate de noul coronavirus sunt destul de multe la această oră, iar numărul cazurilor continua să creascăd din ce în ce mai mult, astfel că astăzi va fi declarată stare de urgență.

Autoritățile ne îndeamnă să stăm în casă și să ieșim din locuinte doar dacă este neapărată nevoie, însă deja sunt foarte multe persoane care au ales să nu-și mai părăseacă locuințele de teama virusului. 

Pentru a evita ieșirile în oraș, populația apelează la cumpărăturile online, mâncarea gatită care ajunge în scurt timp la ușa fiecăruia.

Marile companii care fac livrări la domiciliu au făcut zeci de comenzi în aceste zile, fapt pentru care oamenii consideră că totul este sigur și mai ales, mâncarea era proaspătă și ajunge într-un timp relativ scurt, înlocuind astfel statul în oraș, prin restaurante, alături de alte zeci de persoane prin care virusul uciagaș poate să se răspândeacă foarte rapid. 

Multe dintre aceste compani își projează angajații care fac livrări punând doar plata cu cardul pentru ca aceștia să nu mai atingă bancnotele cu mână, ci doar să servescă mâncarea la domiciliu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro