Coronavirus România. TAROM suspendă toate zborurile interne de miercuri, 25 martie

Coronavirus România. TAROM suspendă toate zborurile interne de miercuri, 25 martie © arhivă

TAROM a decis să suspende toate zborurile interne, ca urmare a noii restricții impuse pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19, începând de miercuri, 25 martie. 

Ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid-19, TAROM suspendă zborurile interne din țara noastră pentru o perioadă de 14 zile.

Decizia intră în vigoare începând cu 25 martie 2020, ora 12:00.

Important de știut este că, toți pasagerii afectați de suspendarea curselor interne pot alege între reprogramarea călătoriilor și rambursarea biletelor. 

„Toți pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate. Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție TAROM”, au precizat reprezentanții companiei.

TAROM face zboruri speciale de repatriere, pentru românii aflați în străinătate

În urmă cu câteva zile, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Transporturilor au anunțat că, românii aflați în Italia, fără rezidență și care lucrează sezonier, vor putea fi repatriați cu zboruri speciale Italia-România.

„În continuarea eforturilor susținute pentru facilitarea revenirii în țară a unor cetățeni români aflați cu titlu temporar în străinătate și care au fost afectați de măsurile întreprinse de statele europene pentru gestionarea și prevenirea epidemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor au identificat mai multe variante de transport aerian care vor permite revenirea în țară a cetățenilor români, nerezidenți, care sunt lucrători sezonieri, afectați de restrângerea drastică a activităților economice în care erau angrenați în Italia, precum și a cetățenilor români care se află în Italia în situații deosebite, fără posibilități reale de a continua prezența pe teritoriul italian, ceea ce impune repatrierea acestora în cel mai scurt timp”, se arată în comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro