Coronavirusul aduce schimbări. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov și-a dat demisia

Coronavirusul aduce schimbări. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov și-a dat demisia © sbibrasov.ro

În urma unei ședințe la Consiliul Județean, în plină criză de coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, Ramona Ionescu, și-a dat demisia.

Ramona Ionescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, și-a dat demisia, în plină epidemie de coronavirus. Decizia acesteia a venit pe neașteptate, în urma unei ședințe la Consiliul Județean.

Adrian Vestea, președintele Consiliul Județean Brașov, a declarat că Ramona Ionescu și-a dat demisia joi, 12 martie, fără să motiveze alegerea de a renunța la postul de manager al spitalului.

„Ieri (joi - n.r.) după-amiază și-a dat demisia la o ședință de lucru pe care o aveam. Nu ne-a motivat. Este o decizie personală", a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, potrivit Mediafax.

Vineri, 13 martie, va fi prezentat noul manager al Spitalului clinic de Boli infecțioase Brașov, a mai menționat Adrian Veștea.

Ramonei Ionescu i s-a cerut la una dintre ședințele Consiliului Județean că pacienții trimiși în UPU să fie însoțiți de rezultatul analizelor medicale făcute. Fostul manager ar fi răspuns că nu poate face acest lucru. Atunci, a precizat că nu se înțelege cu medicii din spital, conform presei locale.

La ora publicării acestei știri, în România sunt confirmate 70 de cazuri de coronavirus, printre care și senatorul Chițac din Constanța.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro