Coronavirusul ucide și în sportul românesc! A murit Avram Goia

Coronavirusul ucide și în sportul românesc! A murit Avram Goia © a1.ro

Coronavirus face mai nou victime și în rândul comunităților sportive din România. S-a stins din viață o legendă a fotbalului românesc, care a pierdut lupta cu temuta afecțiune COVID-19.

Avram Goia, fost atacant al echipei Olimpia Satu Mare, a murit din cauza infecției cu coronavirus, scrie GSP. Fostul fotbalist a murit la vârsta de 61 de ani, iar îmbolnăvirea cu noul coronavirus i-a provocat complicații care l-au și răpus. 

Mesajul transmis de echipa Olimpia Satu Mare

Vestea tristă a fost făcută pe Facebook, chiar de către reprezentanții Olimpia Satu Mare.

„Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia”, au anunțat reprezentanții, în comunicatul lor oficial.

Avram Goia a murit în Spania

În continuare, reprezentanții au explicat și că a murit din cauza coronavirusului și au ținut să transmită condoleanțe familiei îndurerate.

„Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, au mai scris cei de la Olimpia Satu Mare.

Avram Goia a fost prezent de șase ore în campionatul din România, sezonul 1978-1979. S-a născut în 1959 și era stabilit de mai mulți ani în Spania, locul unde a contractat virusul ucigaș și unde s-a și stins din viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro