Cosmin Dan, tânărul care a incendiat-o pe Valentina Nica, încearcă să scape de închisoare. Ce se întâmplă cu dosarul

Cosmin Dan, tânărul care a incendiat-o pe Valentina Nica, încearcă să scape de închisoare. Ce se întâmplă cu dosarul © Facebook

Cosmin Dan, tânărul din Buzău care și-a incendiat fosta iubită, încearcă să scape de închisoare. Judecătorul de caz a anunțat termenul de soluționare pe fond a cauzei pe data de 28 ianuarie.

Mâine instanța se va pronunța cu privire la încadrarea juridică, iar asta după ce avocații tânărului ucigaș au cerut schimbarea din infracțiunea de omor cu premeditare în ucidere din culpă. În plus ucigașul Valentinei Nica a cerut și recuzarea magistratului de caz, dar solicitarea a fost respinsă de judecători, scrie adevarul.ro.

În urmă cu aproape un an, moartea Valentinei Nica a șocat comunitatea liniștită din Buzău. Totul a început după ce Valentina Nica a chemat-o pe prietena actuală a lui Cosmin Dan la ea, pentru a-i povesti despre relația lor. Tânărul a aflat și a venit la locuința acesteia însoțit de alți doi prieteni. Lucrurile au degenerat, iar atunci tânărul a pus mâna pe benzină și a incendiat apartamentul, iar Valentina Nica a murit în chinuri greu de imaginat. 

Mama Valentinei, distrusă de durere

Milica Dodan, mama Valentinei Nica, a scris câteva cuvinte în urmă cu ceva timp, care arată cum e viața ei, la nouă luni de când fiica ei s-a stins din viață. „Astăzi sunt 9 luni de lacrimi , dor și multă suferință, fetița mea 😭😭💔💔💔”, a transmis Milica Dodan. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro