Motivul pentru care tânăra mamă din Bacău a fost omorâtă de iubit, marţi dimineaţă! Vecinii au povestit cearta lor

Motivul pentru care tânăra mamă din Bacău a fost omorâtă de iubit, marţi dimineaţă! Vecinii au povestit cearta lor © captură video

O crimă oribilă a zguduit oraşul Bacău marţi dimineaţă. O tânără în vârstă de 36 de ani, mamă a doi copii, a fost ucisă de iubitul ei, după ce s-au certat.

După crimă, tânărul de 29 de ani care a a înjunghiat-o pe femeie, a sunat la 112, acolo unde a anunţat că iubita lui s-a sinucis în propria casă. La faţa locului, poliţiştii şi-au dat seama că e vorba de altceva, nu de o sinucidere. Bărbatul o înjunghiase pe tânăra mamă în zona toracelui şi nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

Întreaga crimă s-a produs în casă, în timp ce copiii femeii, de patru, respectiv cinci ani, dormeau. Vecinii povestesc că i-au auzit pe cei doi certându-se, el reproşându-i lucruri cu privire la părinţii ei, dar şi cu privire la un alt bărbat din viaţa sa.

Tânărul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Între timp, copiii au fost luaţi de Protecţia Copilului în timp ce dormeau, fără să afle ce s-a întâmplat cu mama lor. 

În continuare, tânărul susţine că e nevinovat şi că iubita lui s-a sinucis. 

Şi în Iaşi a avut loc recent o crimă şocantă. Un bărbat şi-a omorât tată deoarece acesta a refuzat să schimbe postul TV. Anchetatorii au aflat că bărbatul consuma des alcool şi obişnuia să îl bată pe bătrânul de 84 de ani. Zilele trecute l-a omorât. A fost arestat şi urmează să răspundă pentru fapta sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro