Crimă în Capitală! Doi bărbați, scandal monstru într-un centru pentru imigranți

Crimă în Capitală! Doi bărbați, scandal monstru într-un centru pentru imigranți © Arhiva

Un incident deosebit de grav a avut loc la un centru pentru imigranți din Capitală. Scandalul a avut loc între doi cetățeni vietnamezi, iar unul dintre aceștia l-a înjunghiat pe celălalt.

Cei doi locuiau într-un centru de imigranți din București, iar în urma scandalului unul dintre vietnamezi a murit după ce a fost înjunghiat de colegul lui. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orelor 18:00, în incinta unui centru de cazare pentru cetățenii vietnamezi. Unul dintre ei a fost grav rănit. 

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul SEcției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei", au transmis polițitștii, potrivit Medifax.

Agresorul, căutat în București

Polițiștii au deschis o anchetă și, în urma investigațiilor făcute de oamenii legii, au aflat cine este agresorul, iar în prezent acesta este căutat în București. La anchetă participă și Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro