Motivul halucinant pentru care mama din Botoşani şi-a ucis fiul minor. "Mai bine murim amândoi!"

Motivul halucinant pentru care mama din Botoşani şi-a ucis fiul minor. "Mai bine murim amândoi!" © Foto simbol arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul mamei din Săveni, Botoşani care şi-a ucis fiul de 17 ani şi apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Femeia a dezvăluit motivul pentru care a comis crima, după ce a ajuns la spital.

Luni dimineaţa, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între femeie şi tatăl copilului, aceasta s-a năpustit asupra minorului cu un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori. Adolescentul de 17 ani s-a stins din viaţă la spital, după câteva minute în care medicii au încercat să-l salveze. Apoi, femeia de 42 de ani şi-a infipt cuţitul în piept, încercând să se sinucidă. De asemenea, tatăl copilului a ajuns la spital cu arsuri.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Încă de la primele ore ale dimineţii, între femeie şi soţ a izbucnit un conflict. Bărbatul a ameninţat-o că pleacă şi că ia şi băiatul de 17 ani cu el. Când a auzit asta, femeia a luat oala cu apă fierbinte de pe aragaz şi a aruncat-o asupra soţului ei. Astfel, bărbatul s-a alers cu arsuri pe braţe, potrivit Observator.

În acel moment a apărut şi fiul lor în vârstă de 17 ani, care voia sa plece spre şcoală. Moment în care femeia a luat unul dintre cuţitele din bucătărie şi l-a tăiat la gât pe copil. Apoi, a încercat să-şi pună capăt zilelor, spunând "Mai bine murim amândoi!".

Tot ea a chemat echipajul de salvare. Băiatul de 17 ani a sfârşit, iar femeia de 42 de ani şi soţul ei se află la spital, în afara oricărui pericol. Poliţia continuă cercetările în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro