Motivul halucinant pentru care mama din Botoşani şi-a ucis fiul minor. "Mai bine murim amândoi!"

Motivul halucinant pentru care mama din Botoşani şi-a ucis fiul minor. "Mai bine murim amândoi!" © Foto simbol arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul mamei din Săveni, Botoşani care şi-a ucis fiul de 17 ani şi apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor. Femeia a dezvăluit motivul pentru care a comis crima, după ce a ajuns la spital.

Luni dimineaţa, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între femeie şi tatăl copilului, aceasta s-a năpustit asupra minorului cu un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori. Adolescentul de 17 ani s-a stins din viaţă la spital, după câteva minute în care medicii au încercat să-l salveze. Apoi, femeia de 42 de ani şi-a infipt cuţitul în piept, încercând să se sinucidă. De asemenea, tatăl copilului a ajuns la spital cu arsuri.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Încă de la primele ore ale dimineţii, între femeie şi soţ a izbucnit un conflict. Bărbatul a ameninţat-o că pleacă şi că ia şi băiatul de 17 ani cu el. Când a auzit asta, femeia a luat oala cu apă fierbinte de pe aragaz şi a aruncat-o asupra soţului ei. Astfel, bărbatul s-a alers cu arsuri pe braţe, potrivit Observator.

În acel moment a apărut şi fiul lor în vârstă de 17 ani, care voia sa plece spre şcoală. Moment în care femeia a luat unul dintre cuţitele din bucătărie şi l-a tăiat la gât pe copil. Apoi, a încercat să-şi pună capăt zilelor, spunând "Mai bine murim amândoi!".

Tot ea a chemat echipajul de salvare. Băiatul de 17 ani a sfârşit, iar femeia de 42 de ani şi soţul ei se află la spital, în afara oricărui pericol. Poliţia continuă cercetările în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest