Tragedie în Botoşani. O mamă şi-a ucis fiul minor şi a încercat să-şi pună capăt zilelor

Tragedie în Botoşani. O mamă şi-a ucis fiul minor şi a încercat să-şi pună capăt zilelor © captură video Antena 3

Caz şocant în localitatea Săveni, Botoşani! Duminică seară, pe fondul unui conflict spontan, o femeie şi-a ucis fiul în vârstă de 17 ani şi a încercat apoi să-şi pună capăt zilelor.

O mamă şi-a ucis fiul în vârstă de 17 ani, în urma unui conflict. De la o discuţie avută duminică seara, lucrurile au degenerat şi, la un moment dat, botosăneanca a luat un cuţit, s-a năpustit asupra băiatului de 17 ani şi l-a înjunghiat de mai multe ori, potrivit Antena3.

Minorul a ajuns la spital în stare gravă, dar în ciuda eforturilor medicilor, a murit după câteva minute. Măcinată de regrete, femeia din localitatea Săveni, Botoşani, a încercat să-şi pună capăt zilelor şi şi-a înfipt cuţitul în piept. Ea a ajuns însă, la spital. 

Tatăl copilului a ajuns la spital cu arsuri

Tatăl băiatului de 17 ani a fost şi el preluat din casa groazei şi dus la spital cu arsuri pe corp. Până în acest moment nu sunt cunoscute circumstanţele în care a fost rănit bărbatului, iar oamenii legii continuă cercetările, încercând să pună cap la cap cele întâmplate.

Vecinii familiei din Săveni, Botoşani sunt şocaţi şi nu îşi explică fapta odioasă comisă de femeie.

O altă femeie din Botoşani şi-a ucis copilul

În vara acestui an, o altă crimă din Botoşani a şocat întreaga ţară. O femeie de 36 de ani din satul Hudeşti a recunoscut că şi-a ucis copilul nou născut, apoi i-a dat foc şi l-a îngropat în curtea casei. Mai mult, în acest caz exista suspiciunea că totul s-a petrecut sub privirile bunicii copilului, o femeie în vârstă de 72 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro