Crima din București, un nou caz Caracal? Iubita suspectului a dispărut misterios acum trei ani

Crima din București, un nou caz Caracal? Iubita suspectului a dispărut misterios acum trei ani © Captură Video

Trei suspecți au fost identificați și reținuți, joi noapte, după crima din Sectorul 4 al Capitalei. Doi dintre aceștia, în vârstă de 19 ani, sunt acuzați de omor și lovire sau alte violențe. Cel de-al treilea, în vârstă de 21 de ani, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În cursul acestei zile, urmează să fie aduși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Joi, o crimă înfiorătoare a fost descoperită, în Sectorul 4 al Capitalei. Potrivit informațiilor din anchetă, un bărbat a fost ucis în bătaie de foștii chiriași, în urma unui conflict generat de nereguli la actele întocmite pe vremea când încă locuiau în chirie.

Cine sunt suspecții

Conform Antena 3, suspecții sunt trei tineri din Bacău, care lucrează în Capitală în calitate de muncitori în construcții. Aceștia nu ar fi plătit banii de cazare, așa că proprietarul casei le-a oprit buletinele. Cei trei tineri au intrat peste bărbat pentru a-și recupera actele, iar atunci a degenerat conflictul.

L-au bătut pe proprietar, iar, în timpul confictului, unul dintre tineri chiar a încercat să aplaneze conflictul, însă a sfârșit prin a fi la rândul lui lovit.

Detaliile șocante nu se opresc aici. Acum trei ani, iubita principalului suspect, cel acuzat de omor, a dispărut fără urmă. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu femeia, profesoară de muzică. Vecinii cred că a fost și ea ucisă, raportând o asemănătoare tulburătoare cu cazul Caracal: faptul că au simțit de multe ori miros de ars în zona casei.

Dispariția femeii nu a fost niciodată raportată oficial la Poliție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro