Crimă înfiorătoare lângă Cluj! Un bărbat și-a omorât cu sânge rece soția, după ce i-a cerut de mâncare

Crimă înfiorătoare lângă Cluj! Un bărbat și-a omorât cu sânge rece soția, după ce i-a cerut de mâncare © Arhivă

Scene îngrozitoare lângă Cluj! Un soț și-a ucis partenera de viață fără pic de milă, după ce i-a cerut să-i dea să mănânce!

Crima înfiorătoare a avut loc noaptea trecută, în comuna Mihai Viteazu, lângă Turda, județul Cluj. O femeie în vârstă de 62 de ani și-a pierdut viața după ce a fost omorâtă chiar de soțul său.

Potrivit primelor informații, crima a avut loc în jurul orei 02:00, informează observatornews.ro.

Femeia de 62 de ani și soțul său cu 8 ani mai în vârstă locuiau sub același acoperiși, însă dispuneau de intrări separate în casă, deoarece eu despărțiți. 

Noaptea trecută, bărbatul în vârstă de 70 de ani a bătut la ușa soției pentru a-i cere de mâncare.

Nu mult a trecut și aceștia au început să se certe aprig, iar atunci când soția bărbatului a hotărât să-i deschidă ușa acesta a înjunghiat-o cu cuțitul. Agresorul se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsită de o minoră, mai precis de nepoțica ei de 10 ani. Fără să stea pe gânduri, copila și-a alertat imediat mama printr-un apel telefonic. La auzul veștii cumplite, femeia a sunat imediat la Poliție, apelând numărul de urgență.

Nu este prima oară când femeia de 62 de ani fusese agresată de soțul ei. Partenerul acesteia a ajuns până și după gratii, după ce a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru tentativă de omor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro